Arată-mi mâinile lor, și vă voi spune cine esti. Mâinile ne-a dat diferite forme și forme. Cum ar fi cuie, de exemplu, subțire mâinile și degetele subțiri, mâini de copil, care se produc destul de rotund, mâinile osoase, care „Zupacker”-mână, pe larg cu spatele, mâinile și degetele scurte, și, în cele din urmă, degetele lungi. Toate formele de mâini arata complet diferit, la diferite personaje și închideți toate au un lucru în comun: ele sunt un fel de carte de vizită și lăsați nostru mai repede, Vizavi de judecata despre noi creează decât ne-am dori. În plus, ei au Minunat în fiecare zi, trebuie să Balzac fel de tribut. Mai ales în timpul iernii este deosebit de important de a păstra cărțile de vizită, plicuri simple cazuri. Aici ne împărtășim cu tine și fotografii de la show-ul nostru, cum de a păstra mâinile, chiar și în timpul iernii, moale și frumos.

Clear skin este pentru mulți un semn de frumusete, cu toate acestea, acest lucru poate fi în timpul iernii, este adesea dificil de a muta, de a păstra. Trist rezultat radicală de frig, de obicei, mâinile aspre și crăpate unghiile de la mâini – nimic, ce lasă o impresie foarte bună în urmă. În acest caz, de îngrijire a pielii mâinilor poate fi în timpul iernii, cu toate acestea, nu este atât de simplu.

Rece timp de o manusa de timp

La scăderea temperaturii, organismul produce mult mai mică de lipide, care protejează pielea de efectele negative ale mediului. Deja în jur de opt grade, foto15glandele sebacee încep să în grevă, în timp ce lipidic încetarea începând cu minus opt grade aproape în întregime. Ceea ce poate ajuta la frig, mănuși. Dar: pe ochi, mănuși atunci când cumpără, pentru că nu fiecare manusa potrivit pentru mâini. Pentru fibre artificiale, de exemplu, trebuie sa faci o funda mare, asa ca transpirație a mâinilor prin aceste porni rapid și provoacă stagnare de Aer umed, mult mai bine respirația, cu toate acestea, substanțele active, ca de lână.

Este o chestiune de obisnuinta

Nu numai o scădere a temperaturii, a pus mâna, în special în timpul iernii, dar și obiceiurile noastre proaste, stejari iarna icre în acest sens. De exemplu, putem sta jos la partea de jos în încăperile încălzite, care permit pielii din cauza lipsei de umiditate se usuca. Aerisire regulat sau umidificatoare de aer, se recomandă să utilizați. La fel beau în principal în timpul iernii este mult mai puțin decât în timpul verii, și pielea uscată stabileste pe mâini în plus. Prin urmare, un litru și jumătate de apă sau de ceai pe zi, de asemenea, la temperaturi mai scăzute se recomandă.

Delicată Spălare De Mână

O îngrijire corectă a pielii mâinilor începe în timpul spălarea mâinilor. Mâinile nu trebuie să fie spălate prin urmare, este prea cald și nu prea rece, apă caldă de mâini, cel puțin. Da, trebuie să facă față cu săpun rar, deoarece acestea privează pielea inutile de umiditate. De obicei, apa curată este suficient pentru a elibera mâinile sebacee, mâinile murdare doar de săpun, dar trebuie să alegeți nivelul pH-ului neutru, cu toate acestea, pentru a ajuta. În plus, detergenți, care se curăță cu ajutorul unor substanțe reset de grasimi se recomanda.

Nevoie pentru a ajunge chiar și în zăpadă sau masina de în fiecare dimineață, Chen Tau eliberează mâinile, respectiv, până la oase, congelate, atunci circulatia mâini, trebuie să fie un stimulent. Lasa alternativ apă caldă și rece peste mâinile să lucreze, deoarece pielea este mai bine aprovizionat cu substanțe nutritive.

Corect Usuce

După mâinile, este important să vă spălați-vă mâinile cu atenție și se usucă. Apa privează pielea, după cum știm cu toții, umezeală, că nu rareori butonul declanșator pentru uscat mâinile. În plus, de îngrijire a pielii mâinilor, de asemenea, este posibilă numai atunci când este foarte uscata, piele, fără a lăsa distribui.

Principalul Fel De Mancare

Creme, Dar și Despre îngrijirea pielii mâinilor în timpul iernii. Multe femei cred in mod eronat că body-crema sau gras crema la fel de mult, pentru a se dedica îngrijirii pielii mâinilor, după iarnă. În mod eronat, pentru că, creme pentru mâini potrivite, spre deosebire de lotiune de corp, Că. și, nevoi speciale, în special în perioada de iarnă declarat de mână și să știe, de grăsime și de umiditate, lipsa compensa. În acest caz, nu este vorba despre un truc simplu, industria de frumusete, ci un fapt. În timpul iernii, creme cu apă emulsie de ulei, care nu pot fi spălate cu apă, și, prin urmare, de apă în viața de zi cu zi mâini ține deosebit de potrivit. Mâinile cu atât mai puțin rapid.

foto16

Așa va fi gecremt

De asemenea, la creme chiar a comis erori care afectează aspectul destul de mâini noi. Prin urmare, o mulțime de aplicați crema doar pe mâini, din care apoi modificați dosul palmei. Acest lucru este corect. Pielea din spate perii constă în mult mai puțin de grăsime decât în restul corpului, și ele sunt foarte subtile, ar trebui să fie neglijate în creme, prin urmare, în nici un caz, la fel ca și pielea între degetele de la picioare.

Bine gepeelt, pe jumătate bine întreținute

Acest fruct nu numai curăță organismul în mod regulat pentru a scapa pielea de celulele moarte și optim să se pregătească pentru îngrijire. De ce o fac nu cu propriile mâini? Aproximativ de două ori pe săptămână, aveți nevoie să vă răsfăța mâinile aceste frumusete-spa, peeling cu mișcări circulare, apoi se clateste cu apa calduta. Aceste scrubs nu numai curata pielea, dar, de asemenea, de a gestiona cu ajutorul Uleiului, precum și antioxidanți și pregătește-l la următoarea îngrijire.

Programul De Seară De Sănătate

Pentru a da o mână prezenta faptă bună, atunci ar trebui să asigure pe timp de noapte cu un strat generos de crema si manusi, huse. Cu toate acestea, ne putem imagina că acest lucru nu este pentru toată lumea, pentru a petrece o noapte prin urmare укутывали. Petrece un ritual de frumusețe, astfel că, în timp, înainte de a merge la culcare și înfășurați mâinile cu folie sau un prosop cald, se aplică un strat gros de crema pe maini. Toate acestea se lasă aproximativ 20 de minute, în timp ce de Relaxare pe canapea de interacțiune.

Păstrați unghiile

Numai degetele, unghiile, mâinile potrivite și frumos instrument. În timpul iernii, în special ar trebui să acorde o atenție la femei, pentru a menține unghiile cât mai scurt și simplu, pentru a evita вощия unghiilor sau a patului unghial, și fără a țării mâinile inflamație. Prin urmare, unghiile, de asemenea, de zi cu zi de a aplica Crema nu ar trebui să fie ignorate, și este cu un Nagelöl masați. Toate Vopselele iubitorii de printre noi, merită să renunțe la culoare foto la produse care conțin solvenți, deoarece aceste uscat unghiile. Crede-mă, liniștit, este, de asemenea, suficient pentru a elimina Vopsea, fără solvenți, acetonă și acetat de etil, care elimina, de asemenea, lacuri întunecate, fără probleme.

Ce alimente sunt recomandate pentru o corectă de îngrijire a mâinilor în timpul iernii, vom arăta nostru arată o fotografie.