Mâinile noastre joacă în toate domeniile vieții sale un rol important. În viața de zi cu zi sunt expuse la Vânt, soare, amestecuri, tencuieli și alte lucruri, negarantate. De îngrijire a pielii mainilor este adesea neglijat.

Dar mâinile noastre, nu numai funcțional, dar, de asemenea, juca în comunicare un rol foarte important. Mâinile transmite prima impresie de la noi și de multe ori trădează mult mai mult de vârsta noastră și munca noastră. Acest lucru este cu atât mai important, că le pasă. Dar este corect să se spele, creme și manichiură poate fi extras.

Baza: spălarea mâinilor

Îngrijire mâini începe cu Spălarea mâinilor. În fiecare zi mâinile noastre, cu o foto13mulțime de microbi și bacterii ajunge în mâinile atingere, oferind o varietate de boli pot fi transmise. Regulat, atentă Spălarea cu apă și săpun, de aceea este deosebit de important pentru igiena zilnică. Spalarea excesiva poate ataca, cu toate acestea, stratul de barieră de protecție pentru mâini. Același lucru este valabil pentru apă caldă, ea cu piele de grăsime și de umiditate trage. Pentru a economisi la Spălarea mâinilor, prin urmare, este mai bine să utilizați în apă caldă și săpun cu pH neutru.

Manual de peeling

Manual de peeling este conceput pentru a elimina foarte bine celulele paiete. Stimuleaza circulatia sangelui si confera un aspect proaspat. Manual scrub, puteți cumpăra de-a gata sau ușor de făcut. În calitate de abrazive de diferite materiale – de la zahăr și sare de mare ajutor în acest sens de nisip pentru a fi tocata de nuclee de Plante. Cu toate acestea, este important de a nu se utiliza în cazul pielii sensibile, nu prea dur tufarisuri, pentru a nu deteriora pielea.

În mod regulat crema

Frig, căldură, Vânt și soare pentru a absorbi umezeala de uz casnic noastre mâini. Prin urmare, este important să fie în mod regulat, să le furnizeze, crema bogat de umiditate. Populare și sunt potrivite în special creme cu Uleiuri nutritive. Acestea se scot cu o încărcătură de piele și le face mai flexibile. O altă componentă, care este ideal pentru îngrijirea uscat mâinile foto14Urea. Ureea este o rana, tapiterie, și, prin urmare, poate fi ușor absorbit în piele.

În timpul zilei, se recomandă a fi servit mâinile cu cremă, care conține protecție solară. Pe timp de noapte mâinile pot fi deteriorate, dimpotrivă, cu o bogata manual de măști. Pentru a face acest lucru impune, măști, mănuși de bumbac și spune mai multe. Prin producția de căldură, substanțe active, deosebit de bine pentru a pătrunde în piele. În Dimineața următoare, mâinile minunate, elastică și moale. La foarte uscat pielea, o astfel de îngrijire suplimentară este recomandată cel puțin o dată pe săptămână.

De îngrijire a pielii în timpul iernii

Perioada de iarnă este pentru mâini speciale de încărcare. Prin trecerea de la rece și uscat de aer cald mai repede puteți pierde grăsime și de umiditate. Cu atât mai mult ar trebui să acorde o atenție suficientă atenție. Cel mai bine la sfârșitul creme sunt potrivite în timpul lunilor reci de iarnă reset de grăsime. Uscate si crapate mâinile, astfel, previne.

Secretul Cădiță Parafinovaya

Pentru un plus de îngrijire, ceară de parafină aplicatii, care se aplică pentru saloane de infrumusetare griji. Fi cufundat cufundat cremten mâinile în parafină lichidă și din nou scos. După mai multe repetiții-un singur strat de Parafină, nu se formează. Sub un strat de căldură creează, va fi blocat, astfel încât substanțele active mai bine. Mâinile, astfel încât este deosebit de moale și elastic.

Unghii Frumoase

Desigur, ar trebui să acorde o atenție la îngrijire mâini, nu numai pe piele, dar și pe unghii. Neglija unghiile înjunghiere sunt vizibile imediat și de a crea o impresie negativă. Nici grele, nici prea mult timp pentru a-și mâinile și unghiile arata bine: Curat, scurt a dat si cu lac transparent acoperit unghiile arata intotdeauna de vize.